تبلیغات
نشریه اینترنتی گُلی - سودمندی اضافه كردن لیمو به چای

سودمندی اضافه كردن لیمو به چای

دوشنبه 9 شهریور 1388 03:18 ب.ظ

نویسنده : saman
سودمندی اضافه كردن لیمو به چای

 

افزودن آب لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اكسیدان این نوع چای را پانصد درصد افزایش می دهد.چای سبز مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد،‌ اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود بخش زیادی از آنتی اكسیدان های آن پیش از آنكه بتواند به خون انسان وارد شود، از بین می رود.

نتایج تحقیقات پژوهشگران آمریكایی نشان می دهد روی ادامه مطلب كلیك كنید

سودمندی اضافه كردن لیمو به چای

 

افزودن آب لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اكسیدان این نوع چای را پانصد درصد افزایش می دهد.چای سبز مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد،‌ اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود بخش زیادی از آنتی اكسیدان های آن پیش از آنكه بتواند به خون انسان وارد شود، از بین می رود.

نتایج تحقیقات پژوهشگران آمریكایی نشان می دهد می توان با افزودن مقادیری آب لیمو به چای سبز میزان حفظ آنتی اكسیدان های این نوع چای را در مقایسه با موقعی كه آب لیمو به چای سبز افزوده نشود، پنج برابر افزایش داد. ویتانمین«ث» موجود در لیمو سبب محافظت از آنتی اكسیدان های چای سبز در هنگام هضم آنها می شود. در واقع، افزودن لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اكسیدانی آن را افزایش می دهد.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -